"Мур-мур-мур": Нардеп Семінський попався на любовному листуванні під час засідання Ради (фото)

Дівчина називає Олега Семінського "котиком" і "красунчиком", цікавиться, як він "після вчорашнього", а нардеп "Слуги народу" відправляє їй любовні смайлики, поцілунки і сердечка.

Скандальновідомий нардеп від "Слуги народу" Олег Семінський під час засідання парламенту вів листування сексуального характеру зі своєю помічницею у Верховній Раді Катериною Демченко, передають Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

"Мур-мур, цілувати тебе хочу, як минулого разу", – написав Олег Семінський. Йому відповіли: "Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе".

Судячи з фото екрану смартфона, Семінський вів листування з абонентом по імені "Черк Нат Сівер", фото і номер телефону збігаються з даними телефону Катерини Демченко. Дівчина з таким ім'ям значиться в списку помічників нардепа у Верховній Раді.

Крім того, минулої осені партія "Слуга народу" висунула Катерину Демченко кандидатом на місцевих виборах у Чернігові, який і представляє у Верховній Раді Семінський.

Олег Семінський є фігурантом скандальної кримінальної справи про його викрадення, яке він використовує з метою отримання частки в найбільшій газодобувній компанії України "Нафтогазвидобування" вартістю 150 млн. дол.

Також Семінський відомий заявою про те, що готовий купити мандат нардепа будь-якої політичної сили за 7 млн доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...