Music Moves Europe Talent Awards 2021: Alyona Alyona отримала від ЄС премію в 15 тисяч євро

Європа оцінила талант і досягнення українки.

Українська реп-виконавиця Alyona Alyona стала лауреатом щорічної нагороди ЄС в сфері популярної сучасної музики - премії Music Moves Europe Talent Awards 2021. Про це повідомили в Міністерстві культури і інформаційної політики, передають Патріоти України.За свої досягнення артистка отримала грошову винагороду в розмірі 10 тисяч євро і пакет підтримки для розвитку кар'єри від партнерів премії.

Також Alyona Alyona перемогла в додатковій номінації Public Choice Award і отримає ще 5 тисяч євро і запрошення зняти лайв-сесію в студії Deezer в Парижі.

У своєму акаунті виконавиця розмістила яскраве фото і «переможний пост».«Європейська премія Music Moves Europe Talent Awards @mme_awards. Абсолютно всі номінації в моєму житті з'являлися несподівано. Але завжди було неймовірно приємно. Особливо номінації за кордоном. Коли люди не знають твої губи, але щиро відчувають твій вайб і намагаються зрозуміти твій меседж - ти розумієш, що робиш музику не дарма», - написав реперша.

Фанати підтримали свого кумира.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...