"Муза "ДНР" розповіла, як Алла Пугачова погубила її кар'єру

Примадонну російської естради звинуватили в тому, що її колега Віка Циганова практично перестала з’являтися на телебаченні і давати концерти.

Подружжя Віка і Вадим Циганови стали гостями програми «Секрет на мільйон» і розповіли, як через Пугачову не могли продовжувати творчий шлях, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За їх словами, одного разу Алла Борисівна попросила продюсера передати їй права на пісню «Приходьте в мій будинок», однак він відмовився це робити і навіть сказав, що творчість співачки йому не подобається. «Ось так прийде людина, скаже. А потім мене знову на 20 років закриють — не даватимуть можливості виступати на великих заходах», — пояснила конфлікт Віка Циганова.

Її чоловік при цьому також розповів, що Пугачова подзвонила йому о 4 годині ранку, і він прекрасно пам’ятає, що це була п’ятниця, 13 число. Співачка буквально зажадала, щоб він віддав їй права на пісню, проте Циганов заявив, що Алла Борисівна може тільки виконувати цю композицію. Після цього Віку Циганову перестали запрошувати на концерти і заходи, а також на Різдвяні зустрічі.

Сама Віка зізнається, що на одному із заходів вона навіть підходила до Пугачової і просила виступити дуетом, але пішла негативна відповідь. «Вона подивилася на мене якимись каламутними очима, сказала, «Я вас теж всіх люблю» і все на цьому», — згадує співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...