"Ми - імперія, але...": Російський актор українського походження висловився про "рускій мір" (відео)

Актор зазначив, що всередині Росії треба переладнати все, і це можливо лише за наявності політичної конкуренції...

Леонід Барац

Російський актор, один з учасників і засновників комічного театру "Квартет І" Леонід Барац, родом з Одеси, висловився про "русскій мір". Він це зробив в інтерв'ю YouTube-каналу "The Люди", передають Патріоти України.

"Щоб помиритися з Україною, Росія насамперед повинна зробити щось із собою, змінюватися всередині. Імперії можуть різними способами завойовувати або освоювати території, а ми вважаємо себе імперією... Але Росія має щонайменше не військовим і не силовим методом поширювати той "русскій мір", про який я весь час чую", — сказав Барац.

Також актор додав, що всередині Росії треба переладнати все, і це можливо лише за наявності політичної конкуренції. "Влада в одних руках, як мені здається, якими б вони не були порядними, чистими і якими б не були холодними мізки це неправильно. Все одно влада в таких руках має відчувати конкуренцію і вона повинна не боятися існувати для того, щоб створити цілісну країну. Щоб нам можна було пишатися не лише якимись силовими досягненнями...", — підсумував Барац.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...