"Ми дуже раді, що є людина, яка доглядає": Син 90-річного Чапкіса прокоментував шлюб тата з молодшою на 52 роки жінкою

Хореограф вважає брехнею те, що діти Чапкіса не підтримують шлюб відомого танцюриста з молодою обраницею.

Син популярного 90-річного українського танцівника Григорія Чапкіса 41-річний Грег прокоментував шлюб батька з дружиною, яка молодша його на 52 роки. Як розповів в інтерв'ю для "Світського життя" Грег дуже радий, що у батька з'явилася кохана жінка, передають Патріоти України.

"Ми раді, ми дуже раді за те, що у тебе є людина, яка тебе доглядає, любить, чекає вдома і готує їжу. І ми весь час були раді. Не було сварки. Мені здається, що дійсно коронавірус змінює всіх нас. Ми усі трохи хвилюємося, дуже складно, що я живу на іншому кінці світу, але як намагаюся, приїжджаю. як бачите, навіть у коронавірус знаходжу час приїхати сюди і здивувати мого татка", – повідав в інтерв'ю танцюрист.

Грег Чапкіс

Крім того, Грег також прокоментував стосунки з батьком. "У нас не було сварки. Я сповідаюся зараз. Я був дуже поганим батьком. У якому сенсі це був якраз пік ансамблю Вірського. По 4-6 місяців на рік гастролювали з дружиною. І його виховали інші люди", – зізнався 90-річний Чапкіс.

Григорій Чапкіс

Варто зазначити, що у Чапкіса є двоє дітей: від першого шлюбу 62-річна донька Лілія і від другого шлюбу 41-річний син Грег. А нещодавно артист вчетверте одружився.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...