Бомбити ту Меркель: "Ми гідно зустрічали літаки з Німеччини ще в 1941-му", - адміністрація аеропорту "Внуково" про приліт Навального

Навального будуть зустрічати більш ніж 100 поліцейських.

Аеропорт "Внуково" пообіцяв гідно зустріти літак із опозиціонером Олексієм Навальним, який повинен прилетіти з Німеччини сьогодні. У Twitter "Внуково" з'явилося повідомлення про те, що цього року аеропорту виповнюється 80 років, і він "уже багато чого побачив і пережив", передають Патріоти України.

"Ми гідно "зустріли" літаки з Німеччини в 1941-му, зустрінемо всі літаки і в 2021-му", – йдеться в повідомленні.

Тим часом, за даними Telegram-каналу Baza, перед приїздом Навального у "Внуково" ввели нове правило – потрапити в середину будівлі можна тільки за наявності квитка, що підтверджує, що ви дійсно прямуєте на рейс.

В аеропорту чергуватимуть кілька підрозділів поліції. Їх розділять на три групи:

  1. Група затримання. Ці поліцейські повинні оперативно реагувати на будь-які дії учасників зустрічі Навального. Наказано відразу затримувати порушників, навіть удаваних. Виняток робиться лише для людей похилого віку – їх пропонується затримувати в останню чергу і поводитися з ними максимально акуратно й людяно.
  2. Група витіснення. Ці поліцейські повинні оперативно висуватися в будь-яку точку аеропорту, де можуть накопичуватися люди, що зустрічають Навального, і максимально ефективно їх відтісняти й розганяти в сторони.
  3. Група резерву. Це 30 співробітників поліції, які будуть просто сидіти й чекати чогось екстраординарного, готові відразу висунутися в будь-яку точку аеропорту.

Загалом Навального будуть зустрічати більш ніж 100 поліцейських. Їх замикають в автобусах майже до самого часу прильоту. Відлучатися в туалет буде заборонено, всіх співробітників окремо про це попереджають.

Крім того, співробітникам, які будуть працювати сьогодні у "Внуково", рекомендували взяти з собою протигази.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...