"Ми не хочемо помічати, що українські вибори робить телебачення, яке належить чотирьом громадянам", - Портников (відео)

Телебачення в Україні належить бізнесменам Ігорю Коломойському, Рінату Ахметову, Віктору Пінчуку і Дмитру Фірташу, і від їхньої позиції можуть залежати вибори не тільки у 2019 році, а й у 2024-му, вважає політичний оглядач.

Віталій Портников

Вибори в Україні залежать від позиції власників телеканалів. Таку думку висловив політичний оглядач Віталій Портников на відео, опублікованому у Facebook 7 квітня, передають Патріоти України.

"Коли ми обговорюємо результат першого туру президентських виборів, ми говоримо про все що завгодно, але тільки не про інформаційну безпеку. Ми не хочемо помічати, що наші вибори з року в рік робить наше телебачення. Телебачення, яке належить чотирьом громадянам України, пану [Iгорю] Коломойському, пану [Рінату] Ахметову, пану [Віктору] Пінчуку і пану [Дмитру] Фірташу. І їхнім партнерам", – сказав він.

За словами оглядача, людьми, які п'ять років тому прийшли до влади в Україні на ідеалах Майдану, "не було зроблено практично нічого, щоб змінити цю ситуацію".

"Ми можемо говорити все що завгодно, але за п'ять років більшість українських політиків – від першої особи і до міністрів і депутатів – бажали домовлятися з власниками великих телевізійних каналів і холдингів. "Робіть, що хочете, тільки нас не чіпайте". Але у власників може змінитися думка... Ми маємо розуміти просту річ – якщо ця ситуація не зміниться, результат другого туру виборів 2019 року може бути, звичайно, будь-яким, але вибори 2024 року знову буде робити телебачення і знову будуть робити саме ці чотири особи", – вважає Портников.

Він підкреслив, що "не треба втішати себе ілюзіями, що новітні технології поборють цю владу".

"Швидко – не поборють", – зазначив Портников.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...