"Ми росіяни, і з нами Бог": Колишній прес-аташе чемпіонів України отримав російський паспорт

Мармазов втік у Росію відразу після початку бойових дій на сході нашої держави і з того моменту не лінується їдко висловлюватися про країну, яку він зрадив.

Руслан Мармазов

Колишній прес-аташе донецького «Шахтаря» Руслан Мармазов повідомив, що отримав російський паспорт. «Москва. Кремль. Тільки що в урочистій обстановці я отримав паспорт громадянина Російської Федерації. Возз'єднатися зі своєю великою батьківщиною, поза межами і громадянством якої я деякий час перебував через чисте непорозуміння. Повернувся в рідну гавань. Шлях був не найпростіший, з уроками смирення, випробуваннями і подоланням. Все як здавна повелося у російських людей. Ми росіяни. З нами Бог», - написав Мармазов у Фейсбуці, передають Патріоти України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...