"Ми серйозно. Є різниця": Українська IT-компанія відмовилась співпрацювати з російським клієнтом

Як зазначив співзасновник компанії, "те, як ти заробляєш свої гроші, важливіше від того, скільки ти заробляєш".

Українська IT-компанія KindGeek відмовилась від співпраці з клієнтом після того, як дізнались, що замовником є компанія із Москви. Скріншот листування оприлюднив співзасновник KindGeek Software Юрій Гнатюк, передають Патріоти України.

"Те, як ти заробляєш свої гроші важливіше від того, скільки ти заробляєш", – написав Гнатюк.

Деталі

Як бачимо у скріншот, яке розмістив KindGeek, відбувається листування із потенційним замовником. Українцям надіслали документацію з вимогами, де було вказано, що їхні послуги замовляє компанія із Москви. Чат виглядав таким чином:

  • Юрій: Бачу в документах, що замовником є компанія з Москви. Вибачте за витрачений час, але після Криму та розгортання Росією війни на Донбасі, ми вирішили не працювати з російським бізнесом.
  • Замовник: Ви серйозно? (вказана ціна за проєкт). Для чого додавати політику?

Наприкінці повідомлення Гнатюк додав "Ми серйозно. Є різниця".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...