Михайлу Єфремову пред'явлено звинувачення в остаточній редакції

Відомому акторові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Прокуратура Москви затвердила обвинувальний висновок у відношенні актора Михайла Єфремова. Його судитимуть за статтею кримінального кодексу "Порушення особою, яка керує автомобілем, правил дорожнього руху, вчинене в стані сп'яніння, що призвело з необережності до смерті людини", передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

Єфремову загрожує до 12 років позбавлення волі. Мінімальний термін покарання за цією статтею - 5 років позбавлення волі. Справу розглядатиме Пресненський районний суд Москви.

Нагадаємо, 8 червня в центрі Москви сталася ДТП за участю актора Михайла Єфремова. За версією слідства, перебуваючи за кермом у стані сп'яніння він виїхав на зустрічну смугу і врізався в міні-фургон, водій якого, Сергій Захаров, помер від травм. Таганський суд Москви відправив Єфремова під домашній арешт на два місяці. Через кілька днів актор записав відеозвернення, в якому попросив вибачення у рідних Захарова, запевнив, що допоможе їм усіма засобами, які у нього є, підкресливши при цьому, що це "не спроба відкупитися, а спроба спокутувати". Єфремов також заявив, що не збирається "відмазуватися" від покарання, використовуючи свої зв'язки або знайомства. Сім'я загиблого Сергія Захарова не прийняла вибачення.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...