Миколаївські копи з погонею затримали п'яних морпіхів: Військові заперечують

Вночі 13 квітня в Миколаєві зупинили два автомобілі з військовослужбовцями, що порушили правила дорожнього руху. Поліція нібито встановила, що вони каталися по нічному місту в нетверезому стані.

Про це повідомляє місцеве інтернет-видання Новости N, передають Патріоти України.

«Всі троє, в тому числі і водій, перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння» – йдеться в повідомленні.

За даними ЗМІ, працівники поліції влаштували погоню за «Опелем», водій та пасажири якого виявилися морськими піхотинцями. Машина не зупинилася на сигнал поліції, водій навпаки додав газу. «Опель» намагався сховатися у дворах, але при наїзді на бордюр пробилося колесо, і правоохоронці затримали порушників.

Через годину після цього зупинили ВАЗ-2101 «Жигулі», за кермом якого сидів нетверезий водій-морпіх.

Вдень 13 квітня ВМС ЗС України на своїй офіційній сторінці в Facebook спростували інформацію про те, що військовослужбовці були в стані алкогольного сп’яніння. Всі вони були тверезими, що підтвердила експертиза Миколаївського обласного наркологічного диспансеру. Також у повідомленні сказано, що всі порушники правил дорожнього руху будуть покарані відповідно до закону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...