Миколаївський депутат заявив про самогубство дружини: Що відомо

Поліція розглядає різні версії події, у тому числі й умисне вбивство.

У Миколаєві депутат місцевої обласної ради Ігор Івануна заявив, що його 33-річна дружина покінчила життя самогубством. Жінка, за словами 34-річного депутата вистрілила собі в скроню з травматичного пістолета, який належав Івануні. Про це повідомляє пресслужба поліції Миколаївської області, передають Патріоти України.

Трагедія сталася сьогодні, 29 червня, близько 10:00. Саме в цей час депутат звернувся в поліцію з повідомленням, що його дружина з травматичної зброї заподіяла собі поранення в голову.

Вона померла на місці, а у квартирі крім неї був сам депутат. Поліція розглядає різні версії події, у тому числі й умисне вбивство.

Про особу загиблої розповів у своєму Telegram Ігор Мосійчук, журналіст і екснардеп. "В Миколаєві дружина депутата Миколаївської обласної ради від ВО "Батьківщина" Ігоря Івануни покінчила життя самогубством. Жінка вистрілила собі в скроню з травматичного пістолета її чоловіка. Саме таку версію правоохоронцям повідомив сам Івануна. Своєю чергою правоохоронці відпрацьовують й інші версії злочину", - написав Мосійчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...