Миколаївський суд ухвалив суворий вирок педофілу, який зґвалтував 13-річну дівчинку

Злочин було скоєно в січні 2017 року селі Мішково-Погорілове Вітовського району Миколаївської області.

Педофілу, який зґвалтував 13-річну дівчинку і мало не підірвав будинок, дали 14 років в'язниці, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Увечері 13 січня в Вітовське відділення поліції надійшла заява від місцевої жительки про зґвалтування її 13-річної дочки. Жінка повідомила, що напередодні її дочка прибігла додому роздягнена і розповіла, що її згвалтував колишній співмешканець сестри.

З'ясувалося, що раніше дівчинку попросили протопити піч у хаті, де раніше її сестра жила з цивільним чоловіком. Однак він уже давно тут не проживав. Але в цей день 30-річний чоловік раптом сюди навідався, будучи п'яним.
Спочатку він допомагав дівчинці розтопити піч, а потім, накинувся на неї, роздів і згвалтував. Після цього жертва ґвалтівника зуміла вирватися і втекла додому, де про все розповіла матері.
На місце злочину виїхала оперативна група поліцейських, які, заставши сплячого насильника, ще й не допустили вибуху газу. Будинок був весь в диму, а на газовій плиті стояла розпечена каструля з водою, яку раніше поставив чоловік, після чого заснув. Його затримали. Як з'ясувалося, він вже був раніше судимий.Як повідомили в Миколаївській місцевій прокуратурі № 2 19 лютого 2020 року колегією суддів Корабельного районного суду Миколаєва чоловік визнаний винним в скоєнні зґвалтування і нанесенні легких тілесних ушкоджень. І, хоча він своєї провини так і не визнав, вона повністю доведена.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...