Микитась не здається без бою: Заступниця міністра юстиції блокує розслідування щодо рейдерського захоплення арештованим екснардепом "Київметробуду"

Чиновницю також запідозрили у тому, що та не задекларувала додаткові доходи за роки роботи держслужбовцем, які вона, ймовірно, отримувала від лобіювання інтересів Максима Микитася.​

Ольга Онищук

Заступниця міністра юстиції Ольга Онищук блокує розгляд рейдерського захоплення "Київметробуду" ексглавою "Укрбуду" Максимом Микитасем, який перебуває під арештом. Про це розповіла журналістка Світлана Крюкова у своєму телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"Отже, за підсумком рейдерського захоплення рахунків "Київметробуду" у Мін'юсті зібралася антирейдерська комісія. Наразі вирішують, що робити з Микитасем. А ця тітка – заступниця міністра юстиції Оніщук хоче допомогти Микитасю, тому просить перенести засідання комісії на майбутній рік", – написала Крюкова.

Вона також запідозрила Оніщук у тому, що та не задекларувала додаткові доходи за роки роботи держслужбовцем, які вона, ймовірно, отримувала від лобіювання інтересів Максима Микитася.

"Штовхніть хтось у бік міністра (Дениса Малюську, – ред.). Нехай зніме черевики і запитає у свого зама – чому переносить, чому не внесла в декларацію додаткові доходи за роки роботи держслужбовцем і причому тут Микитась?" – обурилася журналістка.

Відзначимо, раніше Світлана Крюкова повідомила, що рейдери Микитася намагаються отримати доступ до 1,9 мільярда гривень на рахунках ПАТ "Київметробуд" через тіньового нотаріуса.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...