Милота дня: Бразильський дизайнер зробив новонароджену дочку героїнею відомих картин (фото)

Роботи представляють різні напрямки мистецтва, такі як Ренесанс, Бароко і Сюрреалізм, але всі вони однаково чарівні.

Лукас де Оуро з Бразилії працює дизайнером у рекламній студії, тому креативність - головне джерело його доходу. Але справжньою знаменитістю чоловік став після народження дочки, вигадавши для неї оригінальну альтернативу звичайним дитячим фотографіям, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Де Оуро хотів показати чарівність новонародженої дівчинки, і у віці 20 днів маленька Летісія стала міні-версією відомих жінок, написаних світовими майстрами - Джоконди Леонардо да Вінчі, Дівчини з перловою сережкою Яна Вермеєра та Фріди Кало її власного пензля.

Роботи представляють різні напрямки мистецтва, такі як Ренесанс, Бароко і Сюрреалізм, але всі вони однаково чарівні.

"Образотворче мистецтво було натхненням для першої фотосесії моєї дочки, - написав в Instagram гордий тато. - Спеціаліст з фотографії новонароджених Лаїс взяв на себе творчу задачу відтворення класичних картин. У проекті були мобілізовані тато, мама і бабуся, які пошили одяг. А я витратив кілька веселих годин на постобробку зображень і спробував максимально наблизитися до кольорів картин".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...