Милота дня: Турботливий песик підкорює мережу (фото, відео)

Таку турботу про себе хочуть всі...

Мешканка Німеччини на ім'я Антонія вирішила влаштувати осінню фотосесію для свого собаки по кличці Кнут. Для затишних кадрів господиня покликала чотирилапу приятельку свого песика, таксу Паулі, передають Патріоти України.

На вулиці було вітряно, тому дівчина вирішила укутати собачок в плед. Але одіялко не діставало до Паулі, і тоді Кнут вирішив обійняти подругу своїми лапками. Він зробив це так мило і зворушливо, що розтопив серця тисячі людей. Антонія опублікувала ролик в Instagram з підписом: "Дєтка, на вулиці холодно".

"Все в цьому відео змушує моє серце посміхатися", - написав один з користувачів соцмережі. "Якщо це не розтопить ваше серце, то ніщо не розтопить", - додав інший.

Кнут - суміш померанського шпіца, той-пуделя та пекінеса. Малюк народився на Кіпрі в 2018 році і жив в сараї разом з 40 іншими собаками. У чотиримісячному віці цуценя забрала до себе Антонія.

Паулі - улюблениця мами дівчини. З тих пір як жінка забрала собачку з притулку, вони з Кнутом - нерозлучні друзі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...