Милуємось і заздримо мовчки: Шейх Абу-Дабі показав свою розкішну колекцію автомобілів з нульовим пробігом (фото, відео)

У колекції представлені такі ікони автомобілебудування, як Bugatti, Mercedes, McLaren, Ferrari, Lamborghini, Porsche і тому подібне.

Команда каналу Hoonigan Bonus вирушила в Абу–Дабі, де їм пощастило побувати на приватному гоночному треку. Його особливістю стала колекція неймовірно дорогих автомобілів власника даного треку, передають Патріоти України з посиланням на Auto24.

У колекції представлені такі ікони автомобілебудування, як Bugatti, Mercedes, McLaren, Ferrari, Lamborghini, Porsche і тому подібне. Один лише суперкар Bugatti Veyron представлений тут в чотирьох версіях: Vetesse, Grand Sport, Chroma.

Одним з найяскравіших екземплярів колекції є перший в світі автомобіль Benz Patent Motorwagen 1886. Мова йде про одну з 150 офіційних реплік від Mercedes, побудованих в 2003 році.

Примітно, що всі автомобілі в колекції знаходяться в ідеальному стані. Більш того, багато з них навіть не бачили справжньої дороги і стоять у сховищі з нульовим пробігом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...