МЗС рекомендує: Український студент розповів, як насправді працює система "Друг"

Українець здобуває вищу освіту у Познані (Польща).

Громадянин України Святослав Коверзєв описав власний досвід використання онлайнової системи повернення додому "Друг", яку рекомендує МЗС, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"З 10.03 у моєму університеті оголосили карантин, у новинах побачив, що починаються радикальні дії в боротьбі з коронавірусом. Одразу після цього купив білет на літак компанії Wizz air, який мав летіти з Познані до Києва 15.03, рейс відмінили. Після чого я почав шукати інші рейси, але за нормальною ціною знайти не вдалося, ціновий діапазон був 6 000-11 000 грн. Шукав будь-які рейси, тобто з усіх міст Польщі в напрямку України, куди завгодно, тільки б перетнути кордон. Дізнався про варіант з системою "Друг", де я міг би зареєструватися і зайняти місце на літаку, який ніби має вивозити українців нерегулярними рейсами. 14.03 сайт працював дуже погано через велику кількість людей, які ним користувалися. Наразі вдалося нарешті зареєструватися на сайті, зараз спробую зайняти місце в літаку", - зазначив хлопець.

Святослав зміг зареєструватися в системі тільки 14 березня. "Я зареєструвався на цьому сайті "Друг" ще вчора, сьогодні передзвонив в посольство і уточнив порядок дій. Вони розповіли про те, що потрібно тільки зареєструватися на сайті "Друг" та потім, коли з’являться, заповнити якийсь формуляр з якоюсь додатковою інформацію. На даний момент сказали очікувати на телефонне текстове повідомлення", - додав Коверзєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...