"На 100% упевнений, що Байдену дістанеться номінація від демократів, і на 99% - що він переможе Трампа", - Піонтковський

Джо Байден, за даними голосування на первинних виборах у 14 штатах 3 березня, здобув перемогу в 10 штатах, його головний суперник Берні Сандерс – у трьох штатах.

Андрій Піонтковський

Колишньому віцепрезиденту США Джо Байдену дістанеться номінація від Демократичної партії, і, найімовірніше, на виборах президента країни він переможе чинного главу Білого дому Дональда Трампа. Таку думку висловив російський політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України з посиланням на видання Гордон.

"[Колишній мер Нью-Йорка Майкл] Блумберг, після того як зняв свою кандидатуру, спрямує всі свої гігантські фінансові можливості на підтримку Байдена. Наступним президентом США буде саме він. Із чим я хочу привітати Україну. Тому що це людина, яка сказала, що пріоритетом у його зовнішній політиці буде якраз підтримка України. Здавалося, до перемоги серед демократів нестримно йшов [сенатор Берні] Сандерс. Але це було б катастрофою, тому що Трамп легко б у нього виграв. Для цього вистачило б кілька місяців демонстрування жахів Гулагу в СРСР і Китаї. Сандерс же все життя захоплювався Радянським Союзом, Кубою, Нікарагуа тощо. Уявляєте, президентом Америки міг би стати комуніст!" – підкреслив Піонтковський.

Він вважає, що тепер Байден набиратиме все більше голосів делегатів. "Демократична партія все-таки мобілізувалася, консолідувавшись навколо Байдена. У підсумку під час "супервівторка" він переміг у 10 штатах. І тепер, коли пройдено Каліфорнію, він набиратиме ще більше голосів делегатів. Я на 100% упевнений, що Байдену дістанеться номінація від демократів, і на 99% – що він переможе Трампа", – резюмував Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...