На 90-річчя свого друга-мільярдера Уоррена Баффета мільярдер Білл Гейтс сам спік торт (відео)

Гейтс і Баффет, які входять до числа найбагатших людей світу, познайомилися в 1991 році.

Один з найбільших і найвідоміших у світі інвесторів Уоррен Баффетт відсвяткував 30 серпня своє 90-річчя. У числі подарунків, які отримав американський бізнесмен на день народження, був шоколадний торт, який особисто спік для нього "колега"-мілліардер Білл Гейтс. 64-річний співзасновник компанії Microsoft опублікував в соцмережах відео, в якому він сам замішує тісто, робить крем і презентує кондитерський виріб, прикрашене портретом Баффетта і печивом Oreo, передають Патріоти України.

Як повідомляє CNN, Уоррен Баффетт з дитинства обожнює солодке. Він випиває півдюжини банок кока-коли щодня, а за сніданком традиційно їсть печиво Oreo.
Гейтс і Баффет, які входять до числа найбагатших людей світу, познайомилися в 1991 році. І з тих пір підтримують дружні стосунки. Разом вони заснували філантропічну кампанію The Giving Pledge ( «Клятву дарування»). Приєднуючись до неї, багатії (в числі яких Марк Цукерберг, Ілон Маск, Майкл Блумберг) обіцяють віддати не менше 50% свого капіталу на благодійність - за життя або після смерті.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...