На Білорусь сунуть "зелені чоловічки" Путіна

Спільне "тренування" пройде в період з 15 по 27 березня 2021 року на полігоні "Осиповицький" в Мінській області.

У вівторок, 9 березня 2021 року, починаються нові російсько-білоруські військові навчання. Перший їх етап відбудеться у Росії, а другий - у Білорусі. Повідомлення про це з'явилося вранці у неділю, 7 березня, на офіційному сайті Міністерства оборони РФ, передають Патріоти України.

До навчань на території обох країн буде залучено підрозділи Повітряно-десантних військ Росії та Сил спеціальних операцій збройних сил Республіки Білорусь.

Перше в 2021 році спільне російсько-білоруське тактичне навчання пройде в період з 9 по 20 березня цього року на полігоні "Полівно" в Ульяновській області РФ. Вишкіл проводитиметься під керівництвом командира Ульяновського окремого гвардійського десантно-штурмового з'єднання героя Російської Федерації гвардії полковника Володимира Селівьорстова й буде присвячено "миротворчій тематиці".

Прибуття туди підрозділів Сил спеціальних операцій збройних сил Республіки Білорусь очікується 9 березня поточного року.

У Білорусі ж російські та білоруські вояки спільно тренуватимуться в період з 15 по 27 березня 2021 року на полігоні "Осиповицький" в Мінській області Республіки Білорусь.

Як наголошується, росіяни прибудуть туди вже 9 березня, тобто післязавтра. "Від Російської Федерації в навчанні візьмуть участь близько 90 військовослужбовців гвардійського Чорноморського десантно-штурмового полку Псковського гвардійського з'єднання ВДВ", - сповіщає пресслужба Міноборони РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...