На Черкащині чоловік убив кривдника свого сина і два роки уникав переслідування (відео)

26 листопада правоохоронці виявили останки людини біля Жашкова.

У Жашкові Черкаської області поліцейські затримали 43-річного чоловіка, який зізнався у вбивстві кривдника свого 13-річного сина. Як повідомляється на сайті обласного управління Національної поліції, загиблий із жовтня 2018 року розшукувався як безвісти зниклий, а нещодавно затриманий розповів про його вбивство за чаркою, передають Патріоти України.

Отримавши інформацію про можливе вбивство, поліцейські розпочали оперативно-розшукові та слідчі дії. Підозрюваний розповів поліції, що його син отримав стусанів від товариша, який жив разом із ними та допомагав по господарству.

"Це неабияк розлютило господаря, тож коли він повернувся додому і застав там нетверезого знайомого, вирішив помститися: кілька разів вдарив кривдника сина по голові, а потім задушив його електричним подовжувачем. Аби приховати вбивство та уникнути відповідальності, підозрюваний знищив речові докази і, дочекавшись, коли стемніє, вивіз тіло в лісосмугу й закопав там", – йдеться в повідомленні.

26 листопада правоохоронці виявили останки людини біля Жашкова.

За фактом убивства розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...