На Черкащині мати п'ятьох дітей наклала на себе руки прямо в лікарні

Жінка не змогла жити без чоловіка.

В селі Білашки Тальнівського району на Черкащині мати п'ятьох дітей вчинила самогубство. За кілька днів до інциденту жінка попередила дітей про "заплановану" смерть. Жінка повісилася в палаті місцевої лікарні, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Як повідомляється, ознак психічних розладів або захворювань у багатодітної матері не було. 39-річна жінка ніяк не могла оговтатися від смерті чоловіка, який нещодавно помер і зважилася на такий крок.

"Багатодітна мати залишилася з дітьми сама без підтримки і опори. І остаточно зламалася. Місцеві жителі зверталися в поліцію з приводу того, що діти не ходять в школу, а мати пиячить. Наталія визнавала, що робить неправильно, але казала, що не може нічого з собою вдіяти", – йдеться в повідомленні.

За два дні до трагічного самогубства жінка попередила дітей про свою майбутню смерть. Після цього вони подзвонили в поліцію. Жінку забрали до лікарні з терапевтичним діагнозом, поклали в інфекційне відділення. Незабаром її знайшли в одній з палат в петлі.

"Лікарі кажуть, що ніяких ознак психічних розладів або захворювань у багатодітної матері не було. Все сталося за 10 хвилин, коли її залишили одну в палаті. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, щоб з'ясувати, це ж самогубство, або насильницька смерть. Осиротілими дітьми погодилися займатися хресні батьки", – йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...