На Черкащині соцпрацівниця взяла кредит на пенсіонерку і відмовилась платити (відео)

Літня жінка уже кілька тижнів не знаходить собі місця, адже таких грошей не має і віддати їх не зможе.

Тетяна Побережська

Пенсіонерка Тетяна Побережська дізналась про те, що вона "боржниця", коли отримала листа із банку. Дізнавшись, що це справа рук соціальної працівниці, яка про неї піклувалась – була шокована, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Аби усе швидше завершилось, хотіла навіть виплатити кредит сама. Але сума позики – 13 тисяч гривень – виявилась непідйомною для самотньої, майже незрячої жінки. "Вона собі живе нормально, ходить, купляє. А я – боюсь відкрити хвіртку, зупиняється якась машина – мене вже мандраж бере", – зізналася жінка.

Спочатку вона хотіла домовитись із соцпрацівницею сама, без втручання поліції, каже, що раніше та вже не раз провертала дрібні фінансові махінації, втім сумлінно усе повертала. Та цього разу соцпрацівниця-шахрайка Олена Колісник відмовилась платити гроші. На допомогу старенькій прийшов товариш, який і викликав поліцію.

Для чого соцпрацівниця взяла кредит – дізнатися не вдалось, жінка трубку не бере, вдома її також немає. На роботі ж розповіли: вона звільнилась за власним бажанням ще у червні. Про обмануту пенсіонерку у соцзахисті знають. Кажуть, намагаються допомогти їй розв'язати проблему. У соцзахисті повідомили, ще в серпні Олена віддавала пенсіонерці якісь гроші, але чи це була частина кредиту чи якась інша позика – невідомо.

Тим часом правоохоронці відкрили кримінальне провадження через незаконні дії соцпрацівниці, триває слідство. Та поки ніяких результатів немає, а відсотки на кредиті ростуть з кожним днем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...