На Дніпропетровщині батьки "забули" в лікарні 9-річного сина

Хлопчик змушений виживати в холодному приміщенні без іграшок і на дієтичній їжі.

У Кам'янському 9-річного Павлика, якого госпіталізували до лікарні з інфекційним захворюванням, вже понад десять днів доглядають співробітники й пацієнти медзакладу, оскільки його батьки протягом цього часу жодного разу не відвідали хворого сина. Про це повідомили у Facebook-спільноті "Типовий Дніпродзержинськ", передають Патріоти України.

"Сьогодні виписувалася з 7 дитячої інфекціонки, і те, що я почула вранці, неабияк шокувало мене! 9-річний Павлик із 18 палати лежить вже 10 днів. Його за цей час жодного разу ніхто не провідав! Уточню – дитина виховується прийомною сім'єю в "будинку сімейного типу", тобто батьки отримують допомогу. Медичному персоналу вони відповіли: "Він на державному забезпеченні", – розповіла авторка публікації.

За відсутності батьків турбота про неповнолітнього лягла на плечі дорослих пацієнтів відділення. Спільними зусиллями вони роблять його перебування в установі якомога комфортнішим.

"Павлик одужує, йому недостатньо лікарняної дієтичної їжі, у нього немає іграшок, він 10 днів навіть у віконце рідних не побачив. Дівчата з відділення купують йому продукти, заварюють чайок, тому що дуже холодно. Ми допомогли, чим змогли", – зазначила учасниця спільноти.

У коментарях під дописом небайдужі містяни висловили намір звернутися за допомогою до соціальних служб, а також домовилися про збір грошей і предметів першої необхідності для хлопчика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...