На Дніпропетровщині педофіли 16 років ґвалтували дітей і знімали це на відео

Серед зловмисників - три молоді жінки, які примушували до сексуальної експлуатації власних дітей. Причому одна з жінок раніше сама була жертвою цих же ґвалтівників.

Шестеро жителів Дніпропетровської області протягом 16 років ґвалтували малолітніх дітей, знімали це на відео і поширювали дитячу порнографію в інтернеті. Про це повідомляється на сайті регіональної обласної прокуратури, передають Патріоти України.

"Дніпропетровською обласною прокуратурою затверджено і направлено до суду обвинувальний акт щодо шістьох осіб за скоєння низки злочинів проти статевої свободи дітей. Четверо з них в складі організованої групи протягом тривалого часу ґвалтували малолітніх дітей, виготовляли і розповсюджували за грошову винагороду продукцію, що містить дитячу порнографію", - сказано в повідомленні.

За даними слідства, злочинну діяльність двоє зловмисників почали ще в 2002 році і поступово залучили до неї ще двох осіб. "Зловмисники систематично ґвалтували і розбещували малолітніх дітей, користуючись тим, що потерпілі перебували в безпорадному стані і не могли чинити опір. Знущання над дітьми учасники групи фіксували на відео, які в подальшому розповсюджували в мережі інтернет", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці направили до суду обвинувальний акт проти всіх учасників злочинної групи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...