На Дніпропетровщині п’яна дівчина з коханцем до смерті забила рідну матір

Обох підозрюваних затримали. Невдовзі їм обиратимуть запобіжний захід.

19-річна мешканка Кривого Рогу під час застілля разом зі своїм співмешканцем забила власну матір. Про це повідомляє відділ комунікації місцевої поліції, передають Патріоти України.

На місце події правоохоронці виїхали у ніч на 13 січня – після того, як до них надійшов дзвінок про імовірне вчинення злочину в одній з квартир міста.

Як встановили працівники Криворізького відділу поліції, напередодні померла разом зі своєю донькою та її 26-річним співмешканцем розпивали спиртні напої.

Під час розмови між ними виникла сварка, в ході якої підозрювані нанесли тяжкі тілесні ушкодження 47-річній жінці. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події.

Обох підозрюваних затримали. Невдовзі їм обиратимуть запобіжний захід.

За даним фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...