На Дніпропетровщині побудують патронний завод

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа – 250 гектарів, з можливістю розширення до 1 тисячі гектарів.

Навесні наступного року у Павлограді на території однойменного індустріального парку, приватний інвестор розпочне будівництво нового патронного заводу на 300 робочих місць, передають Патріоти України з посиланням на УМП.

Таку інформацію озвучив директор інвестиційно-інноваційного центру Дніпропетровської ОДА Олександр Коломійцев.
Патронний завод стане першим підприємством, зведеним «з нуля» в індустріальних парках області. «Вже навесні компанія «Конкорд-Інжиніринг» планує почати будівництво патронного заводу. Цей промисловий об’єкт зведуть за новітніми технологіями. Там створять 300 робочих місць», – заявив Олександр Коломійцев.

Індустріальний парк «Павлоград» має найбільший потенціал серед інших промислових майданчиків України. Його площа – 250 гектарів, з можливістю розширення до 1 тисячі гектарів.

До цього інший інвестор – приватна компанія «Зброяр» запустила виробництво набоїв 7,62×51 мм НАТО, які вже пройшли випробування та закуповуються Збройними Силами України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...