На Дніпропетровщині виконавча служба відібрала за борги і виставила на продаж ... жіночі трусики (фотофакт)

Постанову про опис і арешт майна боржника, включаючи труси, виніс Долгінцівський відділ державної виконавчої служби в Кривому Розі.

У Кривому Розі Виконавча служба за борги вилучила жіночі труси і 22 лютого продасть їх на аукціоні. Стартова ціна лота - 19 гривень 41 копійка. Такий незвичайний лот з'явився 12 лютого на сайті СЕТАМ - в системі електронних торгів арештованим майном, створеної Мін'юстом, передають Патріоти України.

Лот представлений на сайті як "нижня жіноча білизна, зеленого кольору з чорним узором, фірма "BAMBOOPIDRE", розмір L".
Поки відбувається реєстрація учасників для аукціону, а самі торги відбудуться через тиждень о 9:00. За годину до їх початку закриється подача заявок спраглих придбати цінний лот.
Як зазначено в анкеті товару, гарантійний внесок дорівнює 0,97 грн.
У графі "місцезнаходження майна" вказана адреса: Кривий Ріг, вул. Леоніда Бородича, 3.
Постанову про опис і арешт майна боржника, включаючи труси, виніс Долгінцівський відділ державної виконавчої служби в Кривому Розі.

Поки заявку на аукціон подав тільки один учасник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...