На Дніпропетровщині жінці порадили лікувати перелом вітамінами. Вона померла

Рідні померлої мають намір подавати скарги до МОЗ та НСЗУ.

У Кривому-Розі 54-річна жінка з переломом стегна померла через недбалість лікарів. Про це повідомила знайома потерпілої жінки Олена Огоренко, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

За її словами, Надія М. травмувалася 5 липня, після чого звернулася в Криворізьку міську лікарню №1. Травматолог просто наклав лангет і відправив потерпілу додому, лікуватися мазями, вітамінами і кремами.

Через два дні жінка знову звернулася в лікарню, де їй поставили діагноз “рак кісток” і в черговий раз відправили додому. Після огляду потерпілої ще одним лікарем було прийнято рішення зробити рентген, який показав перелом стегна.

Постраждалій поставили спицю, але пройшло вже 5 днів, і це був 3-й похід до травматолога в 1-ї міськлікарні. 13 липня Надія М. померла, за словами лікарів, відразу після операції. Як кажуть рідні, перед хірургічним втручанням вона була бадьорою.

Директор КП “Криворізька міська лікарня №1” Ірина Латанська заявила, що перед операцією жінку попередили про можливі ризики. Більш докладні коментарі директор давати відмовилася.

Станом на 15 липня тіло померлої жінки все ще знаходиться на експертизі. Рідні померлої чекають її завершення, щоб провести поховання, а потім таки планують написати заяву в поліцію.

“При переломі шийки дійсно надягають “чобіток” і можуть відправити додому. А при переломі стегна як мінімум показана госпіталізація і витяжка, а максимум – металоостеосинтез (оперативно вставляють спицю всередину кістки). І знеболюючі теж різні.Людина 4 дні терпіла шалений біль. Викликали швидку у вівторок (другий день). Але “швидка” відмовилася везти в лікарню. А той лікар, що в лікарні №1, виписав при переломі мазь, вітаміни та пігулки”, – говорить юрист Лілія Корольова.

Тепер юрист має намір подавати скарги до МОЗ та НСЗУ, так як родині постраждалої довелося платити за операцію з власної кишені.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...