На Донбасі окупанти зупинили роботу КПВВ "Новотроїцьке"

Ніяких гарантій пропуску осіб та транспортних засобів з боку тимчасово окупованої території наразі немає.

На Донбасі до КПВВ «Новотроїцьке» у неділю жодна особа не прибула з тимчасово окупованої території, у ДПСУ кажуть про ймовірне блокування роботи. Про це повідомляється на сайті Державної прикордонної служби, передають Патріоти України.

«КПВВ «Новотроїцьке» продовжує здійснювати пропускні операції громадян встановленим порядком щоденно з 07.00 до 18.00. Втім, ніяких гарантій пропуску осіб та транспортних засобів з боку тимчасово окупованої території наразі немає. Станом на ранок 28.06.2020 жодна особа не прибула з боку ТОТУ».

Громадян, які прибувають до КПВВ з боку контрольованої території, українські прикордонники інформують про можливе блокування російсько-окупаційною владою руху громадян на в’їзд та виїзд. У ДПСУ зазначили, що цивільні особи, отримавши дану інформацію, відмовляються від подорожування.

Також у відомстві звертають увагу, що в разі непропуску окупантами громадян останні при поверненні на контрольовану територію мають в обов’язковому порядку встановити додаток «Дій вдома» та пройти двотижневу самоізоляцію.

Громадян, які не мають можливості встановити додаток «Дій вдома», за їх згоди направляють на обсервацію в заклади, визначені місцевими органами влади.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...