На Донбасі під обстріл терористів "ЛНР" потрапив патруль ОБСЄ

У звіті йдеться, що усі члени укрилися в автомобілях. Ще двоє співробітників місії перебували в автомобілях, однак чули вибухи.

Біля населеного пункту Березівське, що на непідконтрольній території Луганської області, місія ОБСЄ потрапила в зону вибухів боєприпасів. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ, передають Патріоти України.

Зазначається, що 15 травня патруль місії у складі шести співробітників на двох автомобілях перебував на південно-західній околиці населеного пункту Березівське, що в 53 км на північний захід від Луганська. Патруль проводив моніторинг дотримання локального режиму припинення вогню для сприяння проведенню ремонтних робіт на об’єкті водної інфраструктури в цьому районі, а також виконував оголошений політ безпілотного літального апарата (БПЛА) малого радіуса дії для уточнення повідомлень про пошкодження в цьому населеному пункті.

"О 13:36 під час приземлення БПЛА СММ малого радіуса дії, коли апарат перебував на висоті 5 м над землею, четверо членів патруля місії, які перебували поблизу автомобілів, побачили два вогневі невстановлені боєприпаси, які летіли в їхньому напрямку та вибухнули в повітрі. Невдовзі вони побачили та почули два вибухи, а також побачили дим на висоті орієнтовно 80–100 м над землею та на відстані приблизно 20 м на північний захід від свого місцезнаходження", - йдеться в повідомленні.

У звіті йдеться, що четверо членів, які знаходилися біля автомобілів, укрилися в них. Ще двоє співробітників місії перебували в автомобілях, однак чули вибухи. Команда СММ негайно перемістилася на іншу позицію приблизно за 3 км на захід від південно-західної околиці Березівського та продовжила проводити моніторинг ситуації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...