На Донеччині копи 20 хвилин рятували жінку, яка увігнала собі ножа в горло (відео)

Незважаючи на всі зусилля правоохоронців, поранена жінка пізніше померла в лікарні.

У Краматорську патрульні поліцейські рятували життя жінці, яка встромила собі в шию ніж і стікала кров'ю. Правоохоронці 20 хвилин до приїзду медиків зупиняли кровотечу і заспокоювали дітей пораненої. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав заступник міністра МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"Сьогодні, 4 червня, близько третьої години екіпаж патрульних отримав нетиповий виклик: 36-річна заявниця повідомила, що у неї приступ страху і вона хоче допомоги поліції", - написав Геращенко.

За його словами, коли на місце НП прибули два екіпажі патрульних, а також екіпаж роти тактико-оперативного реагування, то жінка не захотіла відкрити їм двері і спілкувалася з правоохоронцями через вікно. Вона виглядала вкрай пригніченою і виявилося, що разом з нею вдома перебували її діти: 16-річна дочка і 4-річний син.
"Через 15 хвилин поліцейські почули сильний крик. Побачивши в руках матері ніж, як потім розповіла дочка, вона відразу побігла відчиняти двері. Пройшовши в приміщення, на підлозі кухні патрульні побачили заявницю без свідомості, з ножем по рукоятку в горлі. Жінка спливала кров'ю. рахунок пішов на хвилини, тому поліцейські розподілили завдання: заспокоїти дітей, викликати швидку і найголовніше - врятувати постраждалу", - розповів заступник міністра.
Поліцейські зафіксувавши голову постраждалої за допомогою пов'язки і притиснули посудину пальцями, таким чином тимчасово зупинивши кровотечу. "Так тримали до приїзду медиків. Після - лікарі госпіталізували постраждалу до медичного закладу", - додав Геращенко.
Однак, незважаючи на всі зусилля правоохоронців, поранена жінка пізніше померла в лікарні. Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції Краматорська і Слов'янська. "Після складної операції жінка померла в лікарні ... Висловлюємо глибокі співчуття близьким і рідним", - йдеться в повідомленні.

скриншот поста

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...