На Донеччині сталося потрійне вбивство

До операції з розшуку та затримання злочинців залучено весь особовий склад місцевої поліції.

В Слов'янську виявлені мертвими чоловік і дві жінки, у зв'язку із чим поліція розпочала розслідування потрійного вбивства. Про це повідомляє Слов'янський слідчий відділ поліції ГУ НП у Донецькій області, передають Патріоти України.

«Сьогодні працівник комунальної служби повідомив до поліції, що біля гаража виявив тіло 56–річного чоловіка. Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох загиблих – співмешканки чоловіка та його матері», – йдеться у повідомленні.

На місце події прибула слідчо–оперативна група Слов'янського відділу поліції, кінологи, співробітники криміналістичної лабораторії та керівництво поліції області. Встановлено, що жінкаи були 1966 і в 1940 років народження. На тілах всіх трьох людей – сліди насильницької смерті.

Правоохоронці порушили кримінальне провадження за п.1 ч. 2 ст. 115 – «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Поліція повіряє всі версії злочину.

Розпочато операцію з розшуку та затримання злочинців, до якої залучено весь особовий склад місцевої поліції. Територію обстежують кінологи зі службовими собаками. Розгорнуто оперативний штаб, до якого увійшли співробітники управління карного розшуку та слідчого управління обласного главку, а також прокуратури області.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...