На Франківщині батько чотири роки гвалтував свою неповнолітню доньку, довівши її до самогубства

Дружина підсудного (мати дівчинки) переконана, що дочка оббрехала батька, що позбутися від батьківської опіки.

В Івано-Франківську суд визнав 40-річного місцевого жителя винним у згвалтуванні малолітньої дочки, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу прокуратури Івано-Франківської області.

Кримінальні провадження були відкриті за статтями «Згвалтування, що призвело до особливо тяжких наслідків, а також зґвалтування малолітньої» і «Задоволення статевого потягу неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування».
- Встановлено, що підсудний протягом 2012-2016 років умисно, застосовуючи психологічний тиск, принижуючи людські честь і гідність, використовуючи беззахисне стан своєї неповнолітньої доньки, систематично вступав з нею в статеві стосунки, - повідомляє прокуратура Івано-Франківської області. Як наслідок - дівчина повісилася. Суд визнав її батька, який все заперечував, винним і засудив до 15 років позбавлення волі.
За інформацією інших джерел, дружина підсудного (мати дівчинки) переконана, що дочка оббрехала батька, що позбутися від батьківської опіки.
17-річна Діана була старшою з шістьох дітей, які росли в родині. Протягом останній чотирьох років батько постійно її ґвалтував, про що вона багато разів розповідала і матері, і своїй тітці. Однак чоловік переконав їх, що дівчинка неврівноважена і психічно хвора, і навіть погрожував помістити її в психіатричну лікарню.
Після чергового скандалу Діана втекла, на телефонні дзвінки не відповідала. Тіло дівчинки виявили на дереві в місцевому сквері випадкові перехожі. Вона повісилася на власному светрі. У кишенях брюк були знайдені дві передсмертні записки.

- У першій записці дівчинка звинувачувала в насильстві свого батька, а в другій - дякувала тітці, яка все ж повірила їй, - повідомляв начальник поліції Івано-Франківської області Ігор Максимов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...