На Франківщині відомий волонтер потрапила в серйозну ДТП (фото)

П'яний винуватець ДТП втік з місця пригоди...

У суботу, 27 липня, відомий український волонтер Євгенія Сіра потрапила в жорстку ДТП за участю п'яного водія, в результаті якої вона і водій авто, в якому їхала волонтер, отримали травми. Про це повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області, передають Патріоти України.

"Невідомий водій, керуючи автомобілем Ford Mondeo не вибрав безпечну швидкість руху, проявив неуважність в результаті чого допустив зіткнення з задньою частиною автомобіля марки Mersedes-Benz Sprinter, під керуванням 20-річного жителя Чернівецької області. Після чого з місця пригоди зник. В результаті аварії водій автомобіля Mersedes-Bez Spinter з отриманими травмами доставлений до лікувального закладу. Пізніше в медустанову звернулася і пасажирка даного автомобіля", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали винуватця аварії. Ним виявився 26-річний житель Снятинського району. У його крові виявили 1,25 проміле алкоголю.

У той же час, журналіст Ольга Худетська на своїй сторінці в Facebook уточнила, що постраждали три людини.

Худецька також розповіла, що винуватець аварії постив на своїй сторінці в соцмережах розшуки водіїв, які втекли з місця ДТП. "Цікаво, що водій постив у себе пошуки водіїв, які втекли після ДТП. А сам ..." - написала вона.

Крім того, в коментарях до посту Худетської, вказали на те, як знайомі винуватця аварії намагалися зам'яти справу.

"Під'їхала "сім'я". Відразу один, з на третину повною клітчатою сумкою, погнав до слідчих. Інший - а чого ти фотографуєш, ще інший - а чого взяли його документи, а давай рішати, буса купим. По дорозі - розкидані речі, частини автівок, кров. І знову - де гаманець з посвідченням. Наче - гаманець набухався, гаманець протаранив буса, гаманець надув 1,25, гаманець утік з місця злочину. А, це не злочин, каже мені поліцейський праворуч - втік з місця ДТП. Водій-винуватець ожив, і вже навіть не виправдовувався - майже не пив, майже не розганявся. Мама, чи тітка каже - так а ви що п'яними не їздили? З лікарні повернувся водій буса з перев'язаною рукою вище ліктя, крізь бинти добре червонить. Ті уже і буса побитого купувати не збираються. Кажуть тепер - ми що маємо тисячі грошей? Поїхали собі. Водій буса забирає вцілілу магнітолу, новою асфальтованою дорогою, вільною для руху, проносяться автівки", - написав Максим Кривцов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...