На Харківщині чоловік вбив викруткою колишню невістку і закопав у кар'єрі

Вбивця хотів забрати свого 8-річного онука і виховувати самостійно.

У Харківській області 58-річний зловмисник завдав колишній невістці кілька ударів викруткою, після чого закопав тіло в кар'єрі. Про це йдеться в повідомленні Національної поліції Харківської області, передають Патріоти України.

«14 жовтня до чергової частини Балаклійського відділу поліції надійшло повідомлення від 26-річної дівчини. Вона розповіла, що її 37-річна знайома 13 жовтня пішла на зустріч зі свекром і до теперішнього часу не повернулася», - повідомили в поліції.

У той же день поліцейські оголосили жінку в розшук і провели комплекс заходів. Зокрема, обстежили прилеглу територію в пошуках речових доказів, а також опитали можливих свідків і очевидців. «Як з'ясували слідчі в ході його (зловмисника. - ред.) допиту, жінка була вбита 13 жовтня через годину після її зникнення. Зловмисник обманом запросив колишню родичку в свій автомобіль і позбавив її життя, завдавши кілька проникаючих поранень, від яких жінка померла на місці. З метою приховування кримінального злочину тіло закопав. Свої дії затриманий пояснив ненавистю до жінки. Раніше він умовляв її відмовитися від виховання 8-річного сина, оскільки дуже любив онука. Чоловік хотів забрати його і виховувати самостійно», - йдеться в повідомленні поліції.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...