На Харківщині собака покусав 5-річну дівчинку (відео)

Дівчинці наклали десяток швів.

На Харківщині 5-річну дівчинку покусав собака. Діти гралися на вулиці, коли в дворі неподалік із ланцюга зірвався пес. Хвіртка воріт не була зачинена і тварина вибігла до малечі на дорогу. Пес кинувся на маленьку Поліну й почав кусати за голову, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Інцидент стався у приватному секторі Чугуєва. Дівчинка гралася надворі, коли із подвір’я навпроти вилетів величезний пес. Собака ледь не пошматував дитину, вхопив за обличчя. Зарадили сусіди, які прибігли на допомогу.

Дівчинку доправили до місцевої лікарні, а звідти вже до Харкова. Там медики наклали з десяток швів на голові та правому вусі. Лікарі кажуть, лице Поліни майже не травмоване. Життю нічого не загрожує. "Рани могли бути і більш серйозними. Стан дитини важкий, відносно задовільний", - каже завідувач травматологічним відділенням Валерій Литвишко.

Власники собаки нічого не коментують. Агресивна тварина, кажуть місцеві, раніше зривалася на дітей, коли господарі не зачиняли хвіртки. Власників собаки вже покарали штрафом, кажуть у поліції, але це - лише 85 гривень.

Мати власника собаки, літня жінка, виходила на вулиці проводжала подругу. У цей момент, коли вона відкривала хвіртку, собака відірвався і вискочив на вулицю», каже заст. начальника Чугуївського відділу поліції Максим Стецина.

Родина потерпілої дитини налаштована йти до суду. Там вимагатимуть відшкодування збитків. "У нас нормальні стосунки із сусідами, а тут така байдужість", - розказує мати дівчинки Дар’я Губанова.

Полінку мають оглянути ще кілька спеціалістів, аби уникнути зараження сказом. Батьки кажуть, що дитині знадобиться ще й психологічна допомога.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...