На Херсонщині аферист напав на дитину: Причина приголомшила всіх

У Скадовську Херсонської області ввечері сім'я Купенко здійснювала прогулянку біля напису I love Skadovsk і помітила, що чоловік років 50 втратив телефон. Вони спробували повернути йому втрачене, але нарвалися на агресію з боку чоловіка.

Власник телефону почав погрожувати сім'ї і вимагати від них грошей, які нібито лежали у нього в чохлі телефону. Про це розповіла Поліна Купенко в групі "Клуб Любителів Скадовська" в Facebook, передають Патріоти України.

Жінка зазначила, що історія вийшла дуже довгою, але в результаті чоловік напав на її чоловіка, а потім, коли зрозумів, що сили нерівні, то вдарив її 12-річного сина. Вона також надала фото.

Після цього чоловік написав заяву в поліцію про те, що сім'я вкрала у нього телефон і гроші. Крім того, він заявив, що його побили.

Жінка закликає всіх бути пильними, оскільки, можливо, втрата телефону була спланованою, щоб потім "розвести" людей на гроші.

Користувачі мережі також прокоментували цей інцидент:
● Дай Бог дитині здоров'я, і нехай краще лежить ця річ. Чим такі наслідки в результаті;
● Ось так робіть людям добро, а синочку здоров'я;
● За заяву не парся. Це робоча схема, практикується гастролерами повсюдно, і доблесна поліція напевно про це знає;
● Око опухле, буде синяк. Поліна, зніміть побої, нехай вам дадуть папір в лікарні, і теж пиши заяву. Нікому не дозволено бити дітей.
● Розводняк з 90-х.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...