На Херсонщині онук зарізав власного діда

20-річний хлопець знаходився в нетверезому стані.

Вранці до чергової частини Олешківського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки. Вона розповіла, що їй подзвонили сусіди її родича і повідомили, що він помер. На місце події виїхала слідчо-оперативна група підрозділу, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення правоохоронців.

За вказаною адресою поліцейським ніхто не відкрив, але з будинку навпроти вийшов сусід. Чоловік розповів, що близько третьої ночі до нього вдавався онук господаря будинку і повідомив, що його діда вбили.

Поліцейські зайшли в домоволодіння і в одній з кімнат літньої кухні знайшли тіло літнього чоловіка з численними колото-різаними ранами. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом вбивства.

Поліцейські з'ясували, що 69-річний чоловік проживав разом зі своїм онуком, батьки якого знаходяться на заробітках за кордоном. 20-річного хлопця правоохоронці знайшли сплячим в сусідній кімнаті. Він знаходився в нетверезому стані.

Поліцейські його розбудили. Прийшовши до тями, хлопець з початку розповів все ту ж історію з нічним нападом на їх будинок. За його словами, вони разом з дідом сиділи на кухні і пили пиво. О другій годині ночі онук вийшов у ванну кімнату і почув, що хтось зайшов в будинок і почав бити пенсіонера. Хлопець вирішив не виходити, щоб йому теж не дісталося.

За словами начальника Олешківського відділення поліції Вадима Ковальчука, поліцейські під час огляду місця злочину звернули увагу, що кімната ретельно прибрана. Але на одязі онука оперативники помітили сліди крові. Тоді в ході більш детального опитування хлопець зізнався, що між ним і дідусем раптово виник конфлікт, після чого онук схопив зі столу ніж і викликав пенсіонеру більше десяти ударів.

Нападник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Зараз вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Хлопцеві може загрожувати 15 років позбавлення волі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...