На Херсонщині покінчила життя самогубством 9-річна дівчинка

Трагедія сталася в одному з населених пунктів Білозерського району.

У Херсонській області, 29 червня, 9-річна дівчинка покінчила життя самогубством. Про це інформує Департамент комунікації Національної поліції, передають Патріоти України.

За даними поліції близько 18.30, мати, прийшовши додому, виявила, що двері у ванну зачинені зсередини. Жінка покликала на допомогу чоловіка і вони разом вибили двері. У ванній вони побачили тіло дочки, яка висіла на дверній ручці.
За інформацією керівника районної поліції Олександра Гайдука, на даний момент поліція опитує батьків, родичів і друзів загиблої. Також перевіряють наявність у неї акаунтів в соціальних мережах.
Попередня правова кваліфікація п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство» з поміткою самогубство.
Про трагедію в Facebook повідомив перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін. «Чому маленька дитина приймає рішення покінчити життя самогубством - для мене особисто це питання залишається відкритим. У своєму дитинстві у себе в селі в такому віці я навіть і не знав, що можна себе вбити таким чином. Ми весь день перебували на вулиці і вночі моя мати мила мене, коли я спав. Ми всі були різні і в той же час однакові: сварилися, іноді билися один з одним, практично ніколи не хворіли, в маленькому віці ми вже знали що потрібно допомагати батькам, знали, що потрібно вчитися, але ніколи ніхто з нас не цікавився питанням як вбити себе. Що ж змінилося?» - написав Аброськін.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...