На Херсонщині смерч пошкодив 12 будинків і розніс сараї (відео)

Природа змінюється...

У Херсонській області вдруге за місяць пронісся руйнівний смерч. На вихідних в смт. Сиваське Новотроїцького району смерч менш ніж за 10 хвилин пошкодив будинки людей. Як розповів місцевому телеканалу VTVPlus житель Сиваського Олександр Клименко, постраждали 12 будинків. У деяких будинках пошкодило дахи, знесло багаторічні дерева, передають Патріоти України.

- Ніколи у нас в селищі такого не було, навіть дід мій не розповідав про таке. Природа змінюється, - сказав Клименко.

Стихія пошкодила дроти, зруйнувала сараї. За слова голови сільради Віктора Батрановського, приблизна сума збитків - 62 тисячі гривень. Батрановський зазначив, що члени спеціальної комісії оглянули постраждалі будинки та будуть індивідуально вирішувати питання про допомогу, адже збиток різний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...