На Хмельниччині чоловік застрелив тестя з тещею та поранив 8-річну доньку (відео)

Після вбивства чоловік намагався покінчити життя самогубством: спочатку вистрілив собі в обличчя, а коли спроба не вдалася, зачинився в автомобілі і підпалив його...

У селі Завалля Кам'янець-Подільського району на Хмельниччині 40-річний чоловік застрелив тестя і тещу. Поранив 8-річну доньку та намагався вкоротити віку собі. Нині зловмисник перебуває під вартою в лікарні. Його доньку прооперували, її життю та здоров'ю нічого не загрожує, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, передають Патріоти України.

"Чоловік був п'яний. Під час сімейної сварки схопив мисливську рушницю й кілька разів вистрілив у 66-річного тестя та 65-річну тещу – вони померли на місці. Захистити дідуся й бабусю прибігла 8-річна донька чоловіка – він вистрелив і в неї. Доки дружина намагалася вгамувати чоловіка, дівчинці вдалося втекти з дому і викликати поліцію", - сказано в повідомленні.

Тим часом чоловік намагався покінчити життя самогубством: спочатку вистрілив собі в обличчя, а коли спроба не вдалася, зачинився в автомобілі і підпалив його. У цей час за викликом прибули патрульні, які разом з сусідами загасили транспортний засіб та затримали чоловіка.

Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та проводяться слідчі дії. Затриманому загрожує 15 років або довічне ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...