На Кіровоградщині провели в останню путь загиблого на Донбасі українського воїна (фото)

Віталій Лімборський, 1996 р.н., молодший сержант, військовослужбовець 28-ї ОМБр, загинув 26 травня в районі міста Мар'їнка Донецької області внаслідок смертельного кульового поранення, якого зазнав під час обстрілу наших позицій із боку найманців РФ.

29 травня, в селі Суботці Знам'янського району Кіровоградської області відбулася церемонія прощання із загиблим на Донбасі українським воїном Віталієм Миколайовичем Лімборським, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання Zlatopil

"В останню путь його проводжали кілька сотень людей. Серед них - рідні, односельці, бойові побратими, представники влади. Прощалися з чоловіком біля місцевого будинку культури.

"Ми повинні зробити все для того, щоб перемогти того ворога, який напав на нас. Ми маємо заприсягтися перед героєм, що доведемо справу до кінця, що Україна буде розквітати, буде незалежною. Вічна пам'ять Віталію, а сім'ї - слова подяки за те, що виховали такого сина", - сказав голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

Проводжаючи труну з героєм, люди стали на коліна і вигукували "Герої не вмирають" і "Слава герою", - наголошується в матеріалі видання.

Віталій Лімборський народився 20.03.1996 року в селі Суботці Знам'янського району. У 2002 році почав навчання в Суботцівській загальноосвітній школі I-III ступенів, яку закінчив у 2013 році. Працював дитячим тренером із футболу. 28.11.2017 року був призваний Знаменським об'єднаним міським військовим комісаріатом до лав Збройних Сил України. Службу проходив у військовій частині А 1785 (363-й окремий батальйон охорони та обслуговування) у званні молодшого сержанта.

Поховали Віталія Лімборського на сільському кладовищі с. Суботці. У нього залишилися мати і брат.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...