На Кіровоградщині вантажний потяг зійшов з рейок і врізався в службову будівлю (фото)

Локомотив самовільно покотився під час стоянки. Аварія трапилась, коли машиніста та його помічника не було в кабіні.

Вантажний потяг Одеської залізниці 6 липня зійшов з рейок у Кіровоградській області. На щастя, жертв вдалося уникнути. Інцидент трапився близько 8:30 на станції Чорноліська, передають Патріоти України з посиланням на видання Думська.

Що відомо:

  • Локомотив самовільно покотився під час стоянки. Аварія трапилась, коли машиніста та його помічника не було в кабіні.
  • Залізничники наразі з'ясовують причину інциденту. Водночас тревел-блогер та автор проєкту "Залізні магістралі" Олег Васильєв на своїй фейсбук-сторінці припускає, що під час стоянки потяга склад не було закріплено належним чином. Коли повітря вийшло із гальмівної магістралі потяг почав рухатися.
  • В результаті з рейок зійшли дві секції електровоза та шість вагонів, зруйнувавши службовий будинок. Людей у будівлі, на щастя, не було.
  • Аварія сталася на бокових коліях. Через це рух інших потягів по станції Чорноліська не зупиняли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...