На кордонах шалені натовпи та протести: Заробітчани штурмують Румунію (фотофакт)

Лише за один день в Румунію в'їхало 8000 чоловік, це переважно заробітчани, які поверталися додому. А загалом оформлено на митниці 31 800 осіб.

Як передають місцеві ЗМІ, на кордонах спостерігаються нескінченні черги, переважно на заході країни. Водії чекають більше 5 годин, щоб виїхати або в'їхати в Румунію. Все через посилений епідеміологічний контроль, передають Патріоти України.

Лише після протесту людей влада відкрила інші пункти пропуску на західному кордоні. Це сталося після того як на одному з КПП відбувся стихійний мітинг, адже люди втомилися чекати у черзі годинами.

Як зазначають румунські журналісти, на кордонах триває хаос. Соціальна дистанція, взагалі неможлива На митниці Недлак, одному з найбільш використовуваних пунктів пропуску із Західною Європою орієнтовний час очікування становить 480 хвилин.

Після 15 травня громадянам Румунії, які повертаються додому з інших країн дозволили перебувати на карантині і самоізоляції вдома, з родиною. Раніше слід було знаходитися в окремому закладі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...