На курорті дорослі просто спостерігали і знімали на відео, як тоне дитина

Інцидент стався недалеко від Залізного порту, де відпочивають люди в основному "дикуном".

У Херсоні відпочиваючі дивилися на те, як в морі тонуть діти і не допомогли їм. Про це розповів матрос Вадим-Мусієнко, який став учасників драматичної картини, але допоміг неповнолітнім, передають Патріоти України з посиланням на видання "Новий день".

Інцидент стався недалеко від Залізного порту, де відпочивають люди в основному "дикуном". У морі тонув хлопчик на вигляд років десяти, а інша дитина намагалася його врятувати, але вже захлиналася водою. На березі знаходилася мати, яка плакала і кричала від безсилля.

"Я кинувся у воду і витягнув на сушу обох дітей. Вони були дуже налякані, але і першу допомогу їм надавати необхідності не було. Їх відразу забрала мама, і повела до машини. Я після навчання в херсонському центрі ДСНС працюю матросом-рятувальником тільки два тижні, і з такими ситуаціями раніше стикатися не доводилося, тому сам був трохи шокований. Але навчили мене добре, тому що свій борг зумів виконати", - розповів матрос Вадим Мусієнко.

За словами Вадима, на пляжі знаходилося дуже багато відпочиваючих, але жоден з них не прийшов на допомогу дітям. Навпаки, дорослі стояли і знімали на телефони відео, як тонуть діти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...