На Київщині банда зухвалих бандитів відкрила вогонь по копах. Злочинців затримано (фото)

Інцидент стався 13 грудня близько 19:00 в селі Києво-Святошинського району.

У Київській області в п'ятницю, 13 грудня, поліція спільно з бійцями КОРД затримала чотирьох осіб, які здійснювали пограбування будинку підприємця. Під час операції зловмисники відкрили стрілянину по силовикам, обійшлося без постраждалих. Про це повідомила пресслужба Національної поліції, передають Патріоти України.

Інцидент стався близько 19:00 в селі Києво-Святошинського району. Підозрювані проникли в будинок місцевого підприємця, щоб заволодіти його майном. Нападники мали зброю, яку згодом застосували, обличчя приховували під балаклавами і були одягнені в спеціальні тактичні костюми.

Під час затримання зловмисники чинили опір, відкрили стрілянину по поліцейським і намагалися застосувати світлошумові гранати.

Усі затримані злочинці не працюють, вони – раніше судимі (зокрема й за вбивство) жителі Києва та Київської області. Найстаршому – 43 роки, а наймолодшим – по 31.

У них вилучено зброю, боєприпаси, радіостанції, засоби злому замків і проникнення в будинки та інші свідоцтва злочинної діяльності.

"Поліцейські ГУНП Житомирщини під час слідчо-розшукових заходів фіксували дії вказаного угрупування протягом певного періоду, оскільки в нас є підстави стверджувати про їхню причетність до ряду тяжких та особливо тяжких злочинів.

Здійснення ними ще одного розбою було фактично припинено нашими працівниками. Над викриттям цієї групи працювали практично всі наші підрозділи: кримінальна поліція, слідчі, експерти, кінологи, спецпідрозділ", – повідомив начальник поліції області Сергій Крупєй.

Досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушень, передбачених ч.3 ст. 187 (розбій), ч.3 ст. 186 (грабіж), ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Затримані перебувають під вартою, тривають подальші слідчо-розшукові заходи. Зловмисникам загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...