На Київщині банду, яка здійснювала нальоти на будинки держслужбовців, брали штурмом (фото, відео)

​Всього правоохоронці встановили 4 факти розбійних нападів на території Бориспільського та Обухівського районів.

У Бориспільському районі Київської області спецназ поліції зі штурмом затримав озброєну злочинну групу, яка нападала на чиновників і викрадала у них гроші, банківські картки та інші цінності. Про це інформує пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України.

"Учасники угруповання здійснювали напади переважно на державних службовців. Попередньо, відстеживши місце проживання потерпілих та намалювавши план-схему будинку, де зображувалися місця розташування об'єктів та камер відеоспостереження, зловмисники проникали в їх приватні будинки, в'язали господарів і охоронців, після чого обшукували будинок і викрадали майно - гроші, коштовності, банківські картки тощо. Зловмисників не зупиняли навіть діти, які в той час перебували в будинках. Після скоєння злочину один із зловмисників на деякий час залишався з постраждалими щоб перешкодити виклику ними допомоги", - йдеться в повідомленні.

Всього правоохоронці встановили 4 факти розбійних нападів на території Бориспільського та Обухівського районів. У грудні минулого року четверо чоловіків увірвалися в приватний будинок жителів села Гора Бориспільського району, зв'язали господарів і заволоділи їхнім майном. Такі ж злочини вони скоювали в кінці грудня і в кінці січня 2021 року.Поліцейським вдалося встановити особи злочинців. Ними виявилися троє жителів Києва (38, 35 і 33 років) і 25-річний житель Житомирської області. За місцем проживання чоловіків правоохоронці провели обшуки, в ході яких вилучили 4 пістолети, автомат, рушницю і патрони до них, ножі, наручники, мобільні телефони, інші речові докази, в тому числі і викрадені предмети. Також правоохоронці вилучили транспорт, на якому пересувалися злочинці.Їм повідомили про підозру за двома статтями - ст. 257 (бандитизм) і ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Злочинцям загрожує до 15 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...