На Київщині чиновницю підстрелили з арбалета (фото)

У поліції звернулися з проханням допомогти знайти "стрілків".

Під Києвом у Борисполі жінку поранили стрілою з арбалета, після чого постраждалу госпіталізували. Інцидент стався 8 січня біля будинку чиновниці по вулиці Володимира Момота, за кілька сотень метрів від її під'їзду, передають Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Це Бориспіль".Випущена з арбалета стріла потрапила в зап'ястя лівої руки жінки, пройшла наскрізь і застрягла в припаркованому поруч автомобілі.За словами свідків, вони почули гучний крик болю, глухий удар і звук сигналізації від машини, побачили жінку, яка спливала кров'ю і надали їй першу медичну допомогу. Люди викликали швидку допомогу та поліцію.Як з'ясувалося, постраждала працівник управління освіти Бориспільської міської ради Ніна Ковадло. Вона поверталася додому з магазину "Фора. В жінку стріляв невідомий ззаду.
Правоохоронці опитали свідків та оглянули прилеглу територію.Як розповіли у відділі комунікації поліції в Київській області, за даним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу. Слідчі дії тривають.Також правоохоронці просять громадян повідомити будь-яку інформацію, яка зможе допомогти вийти на слід "стрільців".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...